TALLER OBERT #35

DIMECRES 13 DE DESEMBRE · ONLINE

19 h · La Vida de la Muerte

MOSTRA ARTÍSTICA

 

En aquesta mostra, l’artista compartirà les metodologies de recerca i experimentació que ha dut a terme per a la creació del projecte La Vida de la Muerte. Exposarà el material visual i audiovisual generat durant el procés, alhora que analitzarà la qüestió de la mort en la societat actual basant-se en la pròpia experiència i algunes teories filosòfiques, convidant a la reflexió col·lectiva en un col·loqui posterior.

Karolina Adamczak és l’artista en residència de la 3a edició del projecte Stripart, el qual es desenvolupa en col·laboració amb el Festival Stripart i el Centre Cívic Guinardó de Barcelona @ccguinardo i @stripart_festival

@karrollaaa (Polonia-Irlanda). Artista graduada en Belles arts en el Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology (Dublín, Irlanda). Ha realitzat el màster de Producció Artística a la Universitat Politècnica de València. Ha exposat a Draíocht, Lismore Castle Arts i RHA Gallery a Irlanda. A Espanya ha participat en exposicions com PAM!23, ShortPAM i Festival Stripart.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia AQUI